Startpagina Algemene informatie Fotohoek Inschrijven Speelpleinweken Contact Hét speelplein waar
je jezelf kan zijn

Speelpleinweken

Wanneer Wat Praktisch

Praktisch

Wat is de kostprijs?

Ouders hebben bij ons de mogelijkheid om hun kind één dag, enkele dagen of een volledige speelpleinweek in te schrijven. Een volledige speelpleinweek bevat 5 dagen.
Kostprijs per dag: € 3,5
Kostprijs per week: € 15

Hoe kan ik inschrijven?

Sinds vorig jaar werken we met een nieuw inschrijvingssysteem. Indien u uw kind wil inschrijven betaalt u het desbetreffende bedrag op onderstaand rekeningnummer. Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, is uw kind ingeschreven. Binnenkort is het ook mogelijk om uw kind in te schrijven via de website. Rekeningnummer: BE83 7340 2907 1515. Opgelet! Omwille van organisatorische redenen kunnen wij een speelpleinwerking voorzien voor maximum 30 kinderen. Wees er dus snel bij en schrijf zo spoedig mogelijk in.

Wat zit er in je rugzak als je naar Ruimte komt?

  • Boterhammen om ’s middags op te eten.

  • Indien nodig: medicatie. Bij deze medicatie wordt van thuis uit een briefje gestoken waarop de naam van het kind, het tijdstip en de dosis weergegeven staat. Op deze manier kunnen de hoofdmonitoren met de nodige zorg handelen.

  • Verzorgingsmateriaal (bijvoorbeeld: pampers).

  • Reservekledij (onderbroek, T-shirt, broek,sokken,…).

Spelen verzekerd?

We hebben een verzekering voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid ten aanzien van derden bij KBC verzekeringen. Materiële schade door diefstal of verlies wordt niet gedekt door onze verzekering.

Inschrijven?

Zie pagina Inschrijven.